Region

Svet

Otkazano venčanje Novaka i Jelene?!

U medijima se pronela vest da je dugo najavljivana svadba između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i njegove devojke Jelene Ristić otkazano.

Otkazano venčanje Novaka i Jelene?!



Naime, Jelenin tata Miomir Ristić iako ne želi da se meša u život svoje ćerke Jelene, demantovao je medijske natpise vezane za venčanje nje i Novaka.

"Ne bih zaista da pričam o Jeleninom i Novakovom životu, to je njihova stvar. Da je svadba na pomolu, verovatno bih ja, kao njen otac, to znao, kao što bi ste vi vašem ocu rekli" - izjavio je gospodin Ristić.

"Pogledajte na internetu, tamo sve možete zaključiti, znati i sami šta je Novak izjavljivao posle US Opena- Ne želim zaista da ulazite u moj privatni život, Jelena nije tu, s vi sve što imate, pitajte nju. Ona i Novak će vam objasniti sve bez problema" - zaključuje Miomir Ristić i dodaje da nije ni sanjao da će mu se ćerka zabavljati sa najboljim teniserom sveta.

"Nisam nikada razmišljao o tome" - bio je kratak Jelenin otac.

Iako mnogi ne žele da komentarišu, nekoliko  komšija porodice Ristić imalo je samo reči hvale za njih, ali tvrde da do sada Novaka nikada nisu videli da svraća u stan Jeleninih roditelja.

"Oni su jako fini ljudi, stalno šetaju psa pa ih tako viđam. Uvek se uredno jave. I Jelena je dete za primer. Nisu neki nabeđeni ljudi, već su vrlo prizemni. Novaka nikada nisam video da dolazi kod njih" - rekao je jedan od komšija i dodao da je jako čudno što Jelena i Novak u Beogradu ne žive u zajedničkom stanu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>