Region

Svet

Dragana Mirković: Zbog Brene sam se vratila u Grand

Da je Lepa Brena „glavni krivac“ za njen veliki povratak na scenu „Granda“ i Televiziju „Pink“ potvrdila je i sama Dragana Mirković, rekavši da je njena odluka donesena isključivo zbog prijateljstva s vlasnicom produkcijske kuće.

Dragana Mirković: Zbog Brene sam se vratila u Grand„Poziv da učestvujem u prvoj emisiji novog serijala „Zvezda Granda“ sam dobila od Brene, koja je moja dugogodišnja koleginica, i taj poziv zaista nisam mogla da odbijem. Njoj retko umem da kažem ne” uz osmeh je prokomentarisala legendarna pevačica i dodala da je to najmanje što je mogla da učini za svoju prijateljicu.

„Ona je mene ispoštovala na mojoj televiziji više puta, tako da je ovo najmanje što sam ja mogla da učinim za nju! Podržavam nju i njene saradnike, tako da mi je drago što ću na neki način učestvovati u njihovom velikom projektu” rekla je Dragana i prokomentarisala dugogodišnje odsustvo sa ružičaste televizije.

„Činjenica je da se dugo nisam pojavljivala na Televiziji „Pink“ jer sam znala da tamo nisam dobrodošla. Međutim, ovo je neka druga priča. Brena je pokazala da je na mojoj strani i nadam se da će ona još mnogo puta gostovati na mojoj televiziji DM SAT, kao i ja u njenim emisijama” završila je Mirkovićeva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>