Region

Svet

Filip Pat snimio album prvenac

Muzičar Filip Pat polako privodi kraju snimanje svog albuma prvenca, koji će promovisati spotom za obradu pesme Bajage i instruktora "Ti se ljubiš".

Filip Pat snimio album prvenac



"Od svih pesama koje su snimljene, a čiji su autori: Bajaga, Kiki Lesendrić, Dejan Cukić, naravno Leontina i mnogi drugi, rešio sam prvo da snimim video klip za pesmu "Ti se ljubiš". Za one koji ne znaju, album će se sastojati od prearanžiranih hitova pomenutih autora" - izjavio je Filip i dodao da je spot hteo da realizuje u društvu svojih dragih prijatelja i saradnika .

"Saša Al Hamed je radio mnoge projekte i svakako je čovek od poverenja. Nakon odabira režisera nastavio sam u istom smeru po pitanju izbora i drugih saradnika. Čak i statisti koji se pojavljuju u spotu moji su drugari sa kojima se privatno viđam. Neki od njih su i članovi benda "The Untouchables": Aleksandar Banjac, Nikola Đokić, Boris Kocijan".

Filip je takođe dodao da se nije puno dvoumio sa izborom prostora za snimanje spota:

"Izabrali smo klub "Frida", postojao je samo, uslovno rečeno problem, jer smo jedino noću mogli da snimamo, što nije baš preterano obradovalo sve učesnike. Ono što je bitno da su svi zadovoljni kako je ispalo i da se nadam da ću raditi još video klipova" - zaključio je Pat.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>