Region

Svet

Jovana Janković na distanci sa svekrvom?!

Majka popularnog pevača i kompozitora Željka Joksimovića Vesna, nedavno je otkrila u jednom intervjuu kako je savetovala svog sina kada je raskinuo vezu sa Jovanom Janković, kao i zbog čega je došlo do zahlađenja odnosa između nje i voditeljke.

Jovana Janković na distanci sa svekrvom?!



"Kada su Jovana i Željko raskinuli, savetovala sam ga i rekla mu da ni slučajno ne daje nikakav intervju o njoj. Ako i želi nešto da kaže neka bude kratak i jasan, bez daljeg uplitanja. On me je poslušao i tako je i uradio. Ni jednog trenutka nije rekao nikakvu reč o Jovani - izjavila je Vesna  objasnila razloge zbog kojih je na distanci sa voditeljkom.

"Jovana je skroz Željkov tip devojke. Dobro sam je upoznala, dolazili su zajedno kod nas, i bile smo bliske. Ali pre nekoliko godina došla je jedna novinarka kod nas i u jednom trenutku sam rekla da sam srećna zbog Željka i Jovane i da još samo unučiće čekam. Međutim, sutradan je izašao naslov: Željkova mama otkrila da je Jovana trudna. To je bila laž i ispalo je ružno. Izgleda da Jovana to nije mogla da oprosti, pa je od tada među nama neka distanca" - rekla je Vesna.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>