Region

Svet

Nataša Bekvalac isfolirala raskid sa Ćazimom

Iako se u medijima pojavila vest da su Nataša Bekvalac i Ćazim Osmani raskinuli zbog pritiska javnosti, njihova ljubav ipak cveta.

Nataša Bekvalac isfolirala raskid sa Ćazimom



Naime, pevačica je pretprošli vikend sa svojim izabranikom provela vikend u Monte Karlu, gde su uživali u romantičnim večerama i izlascima, da bi prošlog četvrtka zajedno otputovali u Kinu.

Naravno, Nataša je Beograd napustila u društvu svoje prijateljice Sanje sa kojom je i uslikana na beogradskom aerodromu, a kako izvor navodi Ćazim je čekao na aerodromu u Istambulu, gde su zajedno nastavili put Pekinga.

Da cela stvar bude još intresantnija, dok je čekala let za Istambul u VIP salonu aerodroma Nikola Tesla srela se sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Prema rečima izvora, Nataša je nakon čekiranja otišla da popije piće, odmah za njom u kafić su seli i Novak Đoković i Jelena Ristić, kao i nekoliko ljudi iz obezbeđenja.

"Bilo je pomalo neprijatno. Ipak, pošto su stavljeni pred svršen čin, Nataša i Novak su se pozdravili uz kisele osmehe, a Jelena za to vreme prelistavala novine, praveći se da ne vidi Natašu. Nataša je Noletu čestitala pobedu na US Openu, on joj se zahvalio i seo pored devojke. U roku od nekoliko minuta koliko je trebalo da se Đokovićev prtljag prenese do automobila, on je napustio VIP salon i u prolazu mahnuo Nataši. Ubrzo je i ona otišla kako bi se ukrcala u avion" - otkrio je izvor koji se u tom momentu nalazio na licu mesta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>