Region

Svet

Potraga za Prvim glasom Srbije se nastavlja (Video)

Nastavlja se potraga za Prvim glasom Srbije. Pred tročlanim žirijem Lenom, Maretom i Vladom, nastupili su novi kandidati.

Potraga za Prvim glasom Srbije se nastavlja (Video)



Nekima je sudbina već posle nekoliko minuta bila zapečaćena, dok su drugi skakali od sreće.



Među prvima je nastupio Stefan Dinić kome je važan i stas i glas. On voli lepo da izgleda i zato ozbiljno radi na definiciji svojih mišića. Na audiciju je došao u sivoj majici bez rukava, u kojoj smo videli njegovo bicepse, mada on kaže da ju je obukao da bi bila u tonu sa pantalonama. Stefan je bio u tonu i to sa pesmom Dina Merlina „Moj je život Švicarska" koja mu je omogućila prolaz. Šarmirao je žiri i usput im  otkrio male tajne šatro slučajnog prikazivanja dobrog tela.



Ivana Olujić iz Crvenke, bavi se muzikom, radi u kultnom rok kafiću i ima neobičnu frizuru.  Pomalo joj smeta što je neshvaćena u svojoj sredini, ali kaže da se navikla. Pred nastup je želela samo da je žiri sasluša, a dobila je tri glasa ZA i veliku pohvalu od Lene da ima pravi bluz glas.



Aleksandra Mladenović (18) je najveći fan Dragane Mirković. Malo je reći da je voli. Pevačica je njena religija, zbog nje se i prijavila. San joj je da snimi pesmu sa Draganom, a do tada sluša njene pesme i popunjava foto album gde svoje slike ređa do Draganinih. Pevala je, šta drugo nego, Draganinu pesmu koja nije naišla na dobar prijem žirija.

Sedamnaestogodišnji Dušan Kurtić iz Niša otpevao je jednu od svojih omiljenih narodnjačkih pesama  kojom je najbolje mogao da pokaže svoje vokalne kvalitete. Njegovo pevanje je fasciniralo sve, a Vlado ga je okarakterisao kao opasnog.

Žiri se malo „prestašio" Aleksandre Živković iz Pirota koja veruje u višu silu. Kao ljubitelj gotike, tame i punog meseca ona sluša rok i metal. Iako je imala odličan PR svoje najbolje drugarice, njeno pevanje sa spominjanjem Lucifera odvelo ju je u „pakao".

Duhovna pesma - gospel „Amazing grace" koju je izvela Ana Zornjan, učenica srednje muzičke škole, pokazala je sve boje njenog raskošnog glasa. Bilo je jasno da se dopala žiriju, ali je trojka želela da se poigra sa njenim živcima. Ocena - tri puta DA.

Ukrajinka Mimi Dekar ( 20) peva odmalena. Svi u njenoj porodici bave se muzikom. Tata svira trubu, mama Svitlana Dekar  je operska pevačica u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Kreće maminim stopama, a majka joj je i najveća podrška. Odlično je otpevala pesmu, ali Lena je želela, kako je rekla, da napravi malu dramu, pa joj je dala glas NE. Ipak, sa dva glasa DA ona je prošla.

Neki su baš zalutali na ovu audiciju. Stefan Đorić iz Niša odmah se pohvalio žiriju da je veliki ženskaroš. Pomenuo je i svoj rekord - dve žene u isto vreme i prateći osećaj za koji je rekao da je duplo bolji. Ako prođe, obećao je da će da proslavi sa tri devojke, zbog utrostručavanja osećaja. Žiri mu je odmah uskratio zadovoljstvo. Darko Miladinović iz Pančeva (22)prijavio se na audiciju zato što je to najkraći put do izlaska iz anonimnosti. Završio je za pekara, ali je shvatio, kako kaže,  da je suviše sofisticiran za to zanimanje. Pevao je Harisa Džinovića „Rano je za tugu".  Nije bilo prerano,brzo je završio u rupi.

Za kraj smo gledali nastup Majkla Džeksona from Pirot. Nemanja Januzović  ima samo 15 godina i opčinjen je američkom zvezdom. Uvežbao  je Majklove pokrete, kaže da ga spin naučio Cvrle iz Pirota. On je žiriju otkrio da mu se sviđa što je Majkl bio veliki ljubavnik koji je žene zavodio pomoću trikova. Verovao je da će se žiri iznenaditi kada ugleda njegovu opremu, igru, a pesma „You are not alone" koju je otpevao u Džeksonovom stilu omogućila mu je da prođe dalje.



Izvor: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>