Region

Svet

Nemanja Stevanović: Nikada nisam izgovorio da Zvezde Granda loše rade

Ako se uzme u obzir da je pre samo nekoliko dana osvanula izjava Nemanje Stevanovića da su zvezde „Granda“ pukle i da ne rade kao nekada, mnogi su bili iznenađeni kada su ga videli na promociji nove programske šeme Televizije „Pink“ kako sa istim tim zvezdama nazdravlja i ispija piće kao da se ništa nije dogodilo!

Nemanja Stevanović: Nikada nisam izgovorio da Zvezde Granda loše rade



Međutim, mlađani pevač tvrdi da za zvezde Granda“ i tu produkcijsku kuću nikada nije rekao ništa loše.

Nemanja Stevanović: Grandovci su pukli, ali to Saša Popović ne želi da prizna
"Zgrožen sam bio kada sam pročitao onakvu laž! Nikada nisam izgovorio da zvezde „Granda“ loše rade. Kako bih uopšte mogao to da izgovorim?! Ispalo je kao da sam ja neki milioner koji se „ubija“ od novca, a oni ne, a to je potpuna nebuloza. Mislim da je naše druženje na promociji nove programske šeme „Pinka“ najbolji dokaz da smo u veoma dobrim odnosima" - počeo je pričuNemanja i dodao da se prijateljski pozdravio sa čelnicima „Granda“.

"Naravno da sam se lepo pozdravio sa Sašom Popovićem i njegovom suprugom Suzanom, kao i sa Brenom. Ja sam njih uvek poštovao i takav odnos će se nastaviti i u budućnosti jer ne vidim razlog da bude drugačije. Ja se sa većinom zvezda „Granda“ svakodnevno viđam i dobri smo drugari. Družimo se, pijemo kafe, izlazimo… Pa čak i nakon proslave na „Pinku“, zajedno smo otišli u provod na splav na kojem sam ja preksinoć pevao. Tako da mislim da je za naš dobar odnos slika koju vi imate najbolji dokaz" - zaključio je Stevanović.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>