Region

Svet

Indira Radić pala u depresiju zbog neuspeha (Video)

Ona je svesna da joj njeni albumi i pesme jako loše prolaze poslednjih pet godina i da nije imala hit još od "Zmaja", prenosi bosanski portal express magazin.

Indira Radić pala u depresiju zbog neuspeha (Video)



Navodno, Indira već mesec dana izbegava da se viđa sa prijateljima, pala je u depresiju jer joj singl loše prolazi, i kao šlag na tortu, ne može da nađe izdavača za album koji je skoro gotov. Folkerka je pred Novu godinu snimila deset duetskih pesama sa najjačim imenima naše estrade, od kojih je očekivala veliki uspeh. Na njenu žalost nijedna od spomenutih pesama nije zaživela, pa su sav trud i novac koji su uloženi u projekat pali u vodu. Indira se tada poverila blikoj koleginici da razmišlja da digne ruke od svega, jer joj je muka od ulaganja u prazno.

Pred leto je izbacila singl ''Jednom se samo živi'' koji Saša Popović nije htio da izda na svojoj kompilaciji, pa je bila primorana da ga promoviše putem Jutjuba. "Indira je verovala da će je ova letnja pesma izvući i da će na osnovu nje imati posla. Kada je shvatila da se to nije desilo, pala je u očaj. Ona je svesna da joj njeni albumi i pesme jako loše prolaze poslednjih pet godina i da nije imala hit još od "Zmaja".

 Povukla se u sebe i nema volje da se viđa sa prijateljima. Ugojila se nekoliko kilograma, ali ne mari mnogo za to. Album je odavno gotov, ali on čeka izdavača" priča izvor blizak pevačici.

Kako bi je malo oraspoložili i kako bi izašla iz depresije, prijatelji su njenim fanovima raspisali konkurs za omot njenog novog albuma, koji moraju sami da naprave.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>