Region

Svet

Nemanja Stevanović: Grandovci su pukli, ali to Saša Popović ne želi da prizna

Nemanja Stevanović jedan je od retkih mladih pevača koji ove godine uopšte nije nastupao po crnogorskom primorju, jer , kako kaže, nije dobio ni jednu kvalitetnu ponudu.

Nemanja Stevanović: Grandovci su pukli, ali to Saša Popović ne želi da prizna



"Nije da me nisu zvali već niko nije bio ozbiljan. Zvali su me iz najpopularnijih klubova nudeći mi neku siću. Ja sam ozbiljan pevač koji nastupa za ozbiljne honorare. Nisam jedan od onih praznoglavih zvezda "Granda" koji dole pevaju za besplatan smeštaj, hranu i slikanje za novine. Jadnici su zadovoljni i kada im gazda nekog lokala osigura i besplatno piće" rekao je Nemanja.

On dodaje da je reducirao koncerte, ali da od jednog nastupa zaradi koliko sve zvezde Granda na moru. "Grandovci su ove godine pukli u Crnoj Gori, ali to Saša Popović ne želi da prizna. Krije tu činjenicu kao zmija noge. Njihovi nastupi uopšte nisu posećeni kao što su to nekada bili" priča Nemanja.

Mladi pevač za sebi tvrdi da je uspeo da se izbori za svoje mesto na estradnom nebu i bez "Granda" i Milene Ćeranić. "Svi su se nadali da ću propasti bez "Granda" i Saše, a onda i bez Milene. Sve sam ih demantovao i izgradio uspešnu karijeru. Ponosan sam na sebe i svoj rad, a u budućnosti ću dokazati da mogu biti još uspešniji" zaključuje on.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>