Region

Svet

Ognjan Radivojević: Nataša Bekvalac je harizmatična žena (Video)

Talentovani muzičar Ognjan Radivojević, koji je svetsku slavu spoznao još dok je svirao sa Goranom Bregovićem i dirigovao njegovom “Orkestru za svadbe i sahrane”, otkriva kako je došlo do saradnje sa pevačicom Natašom Bekvalac, s kojom je nedavno snimio duetsku pesmu “Šta ću ja”. Priča o tome koliko je teško biti muzičar u zemlji kao što je Srbija, ali govori i o svojoj podršci, poslu... Šta radite trenutno?

Ognjan Radivojević: Nataša Bekvalac je harizmatična žena (Video)



"Produciram pesmu jednog mladog benda i uživam u poslednjim danima leta." Nedavno ste snimili duetsku pesmu sa Natašom Bekvalac. Kako je izgledala saradnja s njom i otkud baš taj spoj?

"Nisam poznavao Natašu pre snimanja ove pesme, a iskreno, od tada je nisam video. Saradnja je bila odlična, pesma joj se, kao i meni, dopala na prvo slušanje. Pripremio sam aranžman, a onda smo je oboje otpevali za jedan sat. Spoj jeste neuobičajen, u prvom momentu nisam sebe video u takvoj kombinaciji. Poštovalac sam harizmatičnih žena, Nataša to svakako jeste, svojim emocijama dala je svojevrstan pečat pesmi i drago mi što smo ostvarili saradnju.

" S obzirom na to da je pesmu za dva dana preslušalo 50.000 posetilaca, da li mislite da je to zbog vas ili zbog Nataše? Da li ste očekivali takav odjek? "Sada smo premašili broj od pola miliona. S obzirom na to da se bavim muzikom, a muzika je potpuno nebitna u današnje vreme, uz to živim civilnim životom, pa ne skrećem preveliku pažnju novinara i publike željne skandala, mislim da je Natašina zasluga velika. S druge strane, primio sam puno pohvala za ovu pesmu, volim da mislim da sam mrvu zaslužan što su i ljudi koji nemaju visoke kriterijume u muzici čuli nešto što vredi."





Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>