Region

Svet

Sani Armani: Silikone u usne sam stavila iz zdravstvenih razloga

Voditeljka Sandra Drašković, poznatija kao Sani Armani, nedavno se vratila sa letovanja. Iako nikada više ne bi ušla u kuću Velikog brata, Sani bi sudbonosno "da" izgovorila i drugi put.

Sani Armani: Silikone u usne sam stavila iz zdravstvenih razloga



Posle učešća u "Velikom bratu" pre nekoliko godina, voditeljka i bivša manekenka na kratko se povukla iz medija. Leto je provela na moru, a svoj privatni život pokušava da sakrije od tračeva. 

"Ne bih učestvovala više, što se mene tiče, nisam morala ni prošli put. Nekako mislim da sam mogla da živim u neznanju kako je to učestvovati u nekom rijaliti programu" - kaže Sani i otkriva da li će stvarno izvaditi silikon iz usta.

"To su polu-istine. Da, planiram da sredim neke stvari na usnama koje su se pojavile kao komplikacija jednog zahvata koji se ticao zdravlja, a ne estetike. Ali šta vredi pričati kad kod nas recept 'Sto puta izgovorena laž, neće postati istina', ne funkcioniše!"

Na pitanje, da li je zaljubljena, Sani odgovara:  "O svom životu i svojim ljubavima sam, više puta, kao i vaši čitaoci, imala prilike da čitam u raznim novinama i da saznam razne zanimljivosti! A ovaj moj pravi 'takozvani' život nije ni u pola tako zanimljiv kao što se može s vremena na vreme pročitati u raznim novinama. U svakom slučaju, hvala na pitanju, dobro sam, mada znam i za bolje!" - kaže voditeljka i dodaje da bi ponovo stala na ludi kamen.

"Iako mislim da papir ne znači ništa kada je ljubav u pitanju, udala bih se ponovo!"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>