Region

Svet

Nataša Bekvalac: Hoće da mi izvade utrobu zbog Ćazima

Pevačica Nataša Bekvalac davajući intervju za jedan domaći dnevni list, otkrila je sve detalje vezane za svoju vezu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem Feliksom.

Nataša Bekvalac: Hoće da mi izvade utrobu zbog Ćazima



"Bila sam u šoku kad sam čula da sam u vezi sa čovekom koga skoro da ne poznajem! U prvom trenutku se nisam obazirala, jer sam navikla na tračeve, ali kad sam videla kakve razmere sve to poprima zbog mog nereagovanja, odlučila sam da ovo bude intervju u kojem ću objasniti ono što ljude definitivno interesuje" - kaže Nataša i dodaje:

"Mi smo poznanici, i to je sve, jer za neki bliži odnos, prijateljski, trebalo bi da prođe vreme. Nisam znala koje je vere, ni čime se bavi, pošto ljude, kada ih upoznajem, ne pitam takve stvari. Domaćini su mi bili moji prijatelji, a Ćazim je njihov prijatelj. Ono što je najdegutantnije od svega, a o čemu se pisalo, jeste da su tamo bili njegova žena i njihovo dvoje dece."

Nataša kaže da je velike neprijatnosti doživela zbog toga, čak i da je dobijala preteće poruke.

"Pišu da će me zaklati, da će mi izvaditi utrobu, matericu, da ću završiti u kanalu. Nije mi prijatno, ali ne želim da uđem u tu vrstu paranoje".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>