Region

Svet

Nataša se od Dače razvodi i u crkvi

Pevačica Nataša Bekvalac iako je tvrdila da se nikada u crkvi neće razvesti od Danila Ikodinovića, sada već sve više razmišlja o tome.

Nataša se od Dače razvodi i u crkvi



"Dobro je poznato da Nataša nije planirala da se crkveno razvede, jer nije smatrala da za tim ima potrebe. Uvek je pričala, pa čak i za medije, kako ne želi pred Bogom da se rastavi od Dače. („Postoji jedna divna rečenica koju mnogo volim, a koja glasi - što bog spoji, neka čovek ne razdvoji. E sada, da li nam se to desilo... Dozvolite da i to, poput mnogih stvari, ipak ostane između nas dvoje!“, rekla je ne tako davno za jedan nedeljnik). Međutim, sada već postoji mogućnost da se predomisli" - rekoa je izvor blizak Nataši i dodao da su se u njenom životu mnoge stvari promenile.

"Njena nova veza i još uvek važeći brak u crkvi nekako ne idu zajedno, čega je i ona sama svesna, ali je razvod dugačka i komplikovana procedura. Za takvu stvar se mora konsultovati i sa Danilom, jer crkveni sud mora da utvrdi krivicu, pošto sporazumni razvod u ovom slučaju nije moguć. Ipak, s obzirom na to da je trenutno ludo zaljubljena u čoveka koji nije njene vere, sve je moguće, a čuo sam da je sa nekim prijateljima i otvoreno pričala o tome da će uskoro tražiti crkveni razvod. Nataši sada nije lako, jer sebe doživljava kao pravoslavnu vernicu, a sa druge strane, kad se zaljubi, ne priznaje nikakve granice" - zaključuje izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>