Region

Svet

Region

Jelisaveta: Moj Vuk je prirodan i opušten, nije folirant

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen devet godina stariji dečko Vuk Kostić nedavno su se vratili sa Crnogorskog primorja, gde su proveli prvo zajedničko letovanje. Ako je suditi po njihovim osmesima i nežnim pogledima, ovaj par je zaljubljeniji neko ikad.

Jelisaveta: Moj Vuk je prirodan i opušten, nije folirant



"Posle dve nedelje pravog ženskog letovanja koje sam provela sa drugaricama u Dobroti, produžile smo u Bigovo, gde nas je čekao Vuk. Kao pravi džentlmen, on nas je sproveo po celom Crnogorskom primorju. Svakako će mi ostati u posebnom sećanju naše prvo zajedničko ronjenje", kaže Jelisaveta i dodaje:

"Vuk me učio da ronim. Išli smo sami pošto on ima dozvolu instruktora. Doduše, nisam uspela ništa da ulovim, ali zato je Vuk kao stariji i iskusniji ulovio mnoštvo orada. Može se reći da sam ja više bila 'mala od palube', pošto sam bila zadužena da osvetljavam. Kao pravi džentlmen, Vuk je posle toga pekao ribu na roštilju, a ja sam, kao i svaka mažena i pažena devojka, spremala salatu. Bilo je božanstveno. Vuk me je po ko zna koji put osvojio džentlmenskim gestovima", kaže glumica i otkriva da su upravo takvi postupci njenog voljenog bili presudni za njihovu vezu: "Osvojio me time što je svoj. Ne folira se. Potpuno je prirodan i opušten", kaže Jelisaveta.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>