Region

Svet

Zoran Kesić prelazi na Pink?!

Emisija “Fajront republika” koju vodi Zoran Kesić, od sada bi mogla da se mituje na TV Pink, umesto na TV Prva.

Zoran Kesić prelazi na Pink?!



Sudbina voditelja emisije “Fajront republika” Zorana Kesića sada je u rukama Željka Mitrovića, bar tako on tvrdi! Nakon što pre nekoliko meseci objavljeno da Kesić neće više biti deo tima TV Prva, što je on tada odlučno demantovao, na kraju se ipak ispostavilo da je informacija tačna!

"To je greška. Imate informaciju koju ja nemam. Poslednje nedelje juna svake godine odjavljujemo emisiju i idemo na raspust jer je kraj sezone i u septembru se vraćamo" – rekao je tada voditelj.

Međutim, kada je utvrđeno da “Fajront republike” nema u novoj jesenjoj šemi Prve, Kesić nije mnogo komentarisao.

"Nemam pojma što me nema. Bavim se bitnijim stvarima" – bilo je prvo što je Zoran izustio, a onda je na konstataciju da je pre dva meseca tvrdio da ostaje u svojoj matičnoj kući, a sada nije tako siguran, Kesić je dao sledeći odgovor:

"Prelazim na Pink! Zvao me je Željko Mitrović da vodim “Sve za ljubav”, je l‘ možete to da objavite?" - rekao je voditelj u svom maniru.

Da li će se stvarno pojaviti kao partner Katarine Šišmanović u pomenutoj emisiji pokazaće vreme, ali malo je verovatno. S druge strane, u pres službi Prve su diplomatski prokomentarisali izostanak Kesića iz nove programske šeme.

"Prva je predstavila dosta novih programskih sadržaja, ali to nije sve. Naša televizija uvek ima iznenađenje za gledaoce" – rekla je Slađana Paunović, portparol te televizije.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>