Ostalo

Sme�no

Roštiljijada Leskovac: Meso na sve strane

Na štandu u centru leskovačke Roštiljijade i u toku dana na stolovima igraju polugole devojke. Štand pripada "Kamiondžiji" iz Čačka a mnogi leskovčani i njihovi gosti su šokirani devojčicama u tangama koje igraju na stolovima pored ulice kojom se ljudi šetaju popodne ili predveče sa decom.

Roštiljijada Leskovac: Meso na sve strane



Roštiljijadu podržava grad Leskovac ali niko od čelnika nije bio dostupan za komentar a u kabinetu gradonačelnika Slobodana Kocića, koji nije odgovarao na telefonske pozive i poruke, rečeno nam je da je on u Beogradu.

Rostiljijada leskovacU leskovačkoj Policijskoj upravi nam je rečeno da oni "nemaju prijavu takvog događaja" iako je policijski punkt smešten preko puta štanda. Policija nije proveravala ni da li su devojke punoletne jer "ne zna za događaj".
 
Direktor Turističke organizacije Leskovac (TOL) Žikica Nestorović je za "Vesti" rekao da se to "svuda po Srbiji radi".
 
On "ne vidi" u čemu je problem i dodaje da vlasnici lokala "sami angažuju umetnike i umetnice". Ne smatra problematičnim ni to što pored stolova gde devojke igraju i preko dana prolaze roditelji sa malom decom, osnovci, porodice na putu do svojih kuća kada idu s posla ili škole. Jer, u Leskovcu se Roštiljijada održava u centralnoj gradskoj ulici.

Nestorović demantuje priče leskovčana i gostiju koji su nam preneli da se devojke, za koje nije sigurno da li su punoletne, skidaju gole na šipki ."One igraju ali nisu gole", tvrdi Nestorović.
 
S druge strane, Gradsko veće je početkom ove nedelje smenilo načelnicu društvenih delatnosti Suzanu Stanković Ilić a gradonačelnik je predlog za smenu obrazložio optužbom da je "delila knjige sa lascivnim sadržajem" nekim najboljim učenicima nižih razreda osnovne škole i da su se, navodno, roditelji bunili zbog toga.
 
Izgleda da polugole igračice na stolovima u sred bela dana na manifestaciji koju organizuje grad a delom finansira i Vlada Srbije, ne predstavljaju "lascivni sadržaj" koji može loše da deluje na decu i druge građane".

Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>