Region

Svet

Marina Tadić tuži Ivicu Dragutinovića zbog šamara

Pevačica Marina Tadić rešila je da tuži fudbalera Ivicu Dragutinovića zbog šamara koji je dobila pre nekoliko dana na splavu.

Marina Tadić tuži Ivicu Dragutinovića zbog šamara


 
Iako su njihovi prijatelji mislili da će se strasti smiriti, njih dvoje taj incident nemaju nameru da zaborave, a pravdu su rešili da potraže na sudu.

Naime, do skandala je došlo kada je Ivica išamarao Marinu zbog toga što ga je ona čitavo veče gađala kockama leda u glavu. Iako su bili dobri prijatelji, Ivica je već odavno počeo da izbegava Marinino društvo. Fudbalera prijatelji nagovaraju da podnese prijavu protiv pevačice zbog uznemiravanja, a Marina razmišlja da svog nekadašnjeg prijatelja tuži zbog fizičkog napada.
 
"Ivica je s prijateljima došao u četvrtak uveče na splav a iste večeri je trebalo da se pojavi i Marina, ali zbog navodnih obaveza, nije došla. Ivica je bio obavešten da ga ona očekuje, ali ga je bolelo uvo za to. Pošto svi znaju da je Marina izuzetno temperamentna osoba, jasno je da se sve ovo neće tako brzo i lako zaboraviti. Marina ne prašta ni sitnije stvari, a da će mu za ove šamare vratiti kad tad, niko ni ne sumnja", izjavi je izvor blizak Marini.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>