Region

Svet

Gagi Djogani u teškoj finansijskoj krizi

Dok njegova bivša supruga Anabela Bukva uživa u novoj ljubavi i ne razmišlja koliko će para potrošiti za letovanje, Gagi Đogani nalazi se u teškoj finansijskoj krizi, a kako njegovi bliski prijtelji tvrde počeo je i da prodaje stvari iz kuće.

Gagi Djogani u teškoj finansijskoj krizi



"Gagi je trenutno u takvoj situaciji da može da se kaže da jedva krpi kraj s krajem. Otkako je „Fanki dži“ ostao bez pevačice, on ne radi ništa, već se samo uvaljuje u dugove i jedva preživljava. Počeo je čak i da prodaje neke lične stvari. Situacija je baš teška, ali nažalost mislim da tek predstoji loš period za njega. Posla ima sve manje, a dok nađe pevačicu i počne da nastupa, trebaće mu dosta vremena. I kada zaradi novac, moraće prvo da vraća dugove. I sam Gagi se hvata za glavu i zna koliko je sati, ali ne postoji nijedan drugi posao kojim bi mogao da se bavi kako bi zaradio neku kintu" rekao je izvor blizak Gagiju i dodao da mu jedinu sigurnost predstavlja krov nad glavom.

"Jeste, takva je trenutna situacija i u krizi sam. Tako je to kad se razvedeš, a i ostao sam bez pevačice još u junu, Nemam nikakve prihode. Pozajmio sam 15.000 evra za album svestan sam da je svaki početak težak. Navikao sam ja da ima, pa nema. Dosta pevača nema posla i velika je kriza. Evo, i Anabela mi se žalila da nema posla kao što je bilo pre. Spremam za mesec dana jedan singl i nadam se da će od tada biti posla. Mislim da ću od septembra početi da zarađujem, pa će proći ova kriza u kojoj sam trenutno" - izjavio je Gagi Đogani.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>