Region

Svet

Vlado Georgiev napravio skandal na prvoj probi muzičkog šoua

Pevač Vlado Gergiev važi za jednog od velikh profesionalaca na našoj muzičkoj sceni, pa je tako zbog neodgovarajućih uslova, napravio i manji skandal na probi za šou "Prvi glas Srbije", koji od septembra počinje sa emitovanjem na Prvoj televiziji.

Vlado Georgiev napravio skandal na prvoj probi muzičkog šoua"U petak je održana prva proba muzičkog programa za mlade talente „Prvi glas Srbije“, koji od septembra pokreće Televizija „Prva“. Vlado Georgiev, koji je jedan od mentora na projektu, imao je svoju grupu od 10 učesnika i trebalo je da ih sasluša, ali, kada je proba počela, on je pobesneo. Georgiev se žalio na video opremu, za koju je rekao da je praistorijska, rekao je da je monitoring krš, a besneo je čak i na tonce. Potom je rekao ljudima iz produkcije, koji su stranci, da se tako ne radi jedan veliki muzički šou i da, ukoliko se to ne popravi, on neće biti deo toga. To je rekao na tečnom engleskom, ali kroz zube - izjavio je izvor blizak produkciji i dodao:

"S obzirom na to da je takmičenje takvo da su svi mentori, i Saša Milošević Mare, Lena Kovačević i Vlado Georgiev, imali svoje grupe, koje su brojale po deset kandidata, jedino se Georgiev zauzeo za kvalitet inače loših matrica i svakom takmičaru iz svoje grupe ponaosob podešavao mikrofon kako bi zvučao što bolje" - dodao je izvor.

Vlado Gergiev delimično je potvrdio navode izvora uz obrazloženje da je zaista zahtevao vrhunske uslove od produkcije, ali da nikome nije pretio i da neće napuštati projekat.

"Nisam nikom zapretio, to je bila tonska proba za prvi nastup kandidata i ja sam insistirao na maksimumu kako bi oni (kandidati) pevali što bolje - rekao je Vlado.

Povodom ove situacije saopštenje za javnost poslala je i služba za odnose sa javnošću Televizije „Prva“.

"Prvi glas Srbije“, najveći muzički spektakl, počinje uskoro, tako da ćete vrlo brzo videti sve što vas zanima, pripreme, audicije, nastupe kandidata, kao i naš eminentni žiri na delu. Ovo je izuzetno veliki i zahtevan projekat koji se radi u vrhunskoj produkciji, poput svih zabavnih programa „Prve“. Svakodnevno se rade konsultacije i tonske probe, jer želimo vrhunski kvalitet, a sve u cilju da pronađemo prvi glas Srbije. Navodi o nekakvim pretnjama su potpuno netačni, očigledan primer neupućenosti u prirodu posla ili samo prosto smišljena, tendenciozna namera" - izjavio je potparol televizije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>