Region

Svet

Boki 13 za rodjendan dobio tortu u obliku pasoša

Makedonski voditelj Boki 13, proslavio je juče 25. rođendan, a na poklon je od svojih prijatelja dobio je tortu u obliku pasoša. Naime, kao što je već poznato voditelju su makedonske vlasti oduzele pasoš na graničnom prelazu, pa su Bokijevi najbliži prijatelji i porodica hteli da se našale malo sa njim.

Boki 13 za rodjendan dobio tortu u obliku pasoša



“Ove godine sam slavlje organizovao za meni bliske prijatelje i moju porodicu naravno. Svi su se okupili u mojoj kući i mogu vam reći da nikada neću zaboraviti ovaj rođendan. Dosta poljubaca, osmeha i lepih želja mi je ovaj put bilo dovoljno” - izjavio je Boki i rekao da se ni u najluđim snovima nije nadao torti u obliku pasoša.

“Kada su se moji prijatelji na vratima pojavili sa 'Pasoš' tortom, počeo sam da vrištim od smeha. Nisam pretpostavljao da iko može toga da se seti... Ipak, postoji neko luđi i maštovitiji od mene!(smeh) Dok sam duvao u svećice, poželeo sam da uskoro u rukama imam oduzet dokument jer imam toliko poslova u Beogradu koje uskoro moram da uradim” - kaže kontroverzni voditelj koji je pored torte dobio i mnogo intresantnih poklona.

“Iako mi je bilo bitno da se moja porodica i prijatelji samo pojave na rođendanu, dobio sam neverovatno dobre poklone. Krpice kojima sam opsednut su me oduševile, a najviše sam se iznenadio skupocenom ogrlicom koja je kao rađena samo za mene” - kaže makedonac ne želeći da otkrije da li je poklon dobio i od voljene osobe.

“Reći ću vam samo da je jedna jako bitna osoba bila pored mene. I naravno da je poklon bio neprocenjive vrednosti”.

Jovanovski je u toku jučerašnjeg dana dobio milion lepih čestitki od vernih fanova i poklone koje će zauvek čuvati, ali je na „divan dan“ putem „fejsbuka“ pozdravio i one koji ga mrze i izrazio sreću što nikada neće biti zaboravljen.

“ Hvala svima na divnim čestitkama i željama. Ljubim vas puno i volim, a ja ću da vam se odužim na najbolji način na koji znam i umem. Spremam vam najbolji album, uskoro nove fotografije, nove spotove. Mogu da me vole ili mrze, ali nikako i da me zaborave. Mama, hvala ti što si me rodila ovakvog! Ljubim vas sve!”, napisao je Boki 13 na svom Facenook profilu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Boki 13

Povezane vesti:


>