Region

Svet

Jeleni Karleuši torta zadala muke

Naime, odlično organizovanu rođendansku proslavu zgodne pevačice ipak je obeležio i mali peh sa ogromnom slavljeničkom tortom, koja je pevačici zadala prave muke kada je pokušala da je preseče.

Jeleni Karleuši torta zadala mukeTe večeri je sve bilo, što bi se reklo, po pravilima službe. Dolazili su gosti, slikalo se pri ulasku i tokom čestitanja, pilo se, mezilo i veselilo uz pažljivo izabranu muziku za koju je tokom večeri bio zadužen di-džej majstor. Slavljenica je gostima, svakom ponaosob, posvetila pažnju i ukazala gostoprimstvo uz zdravicu, a onda je došao trenutak da se duvaju svećice i zamisli želja. Svi gosti su se okupili oko Jelene kada se velika torta crvene boje na pokretnom postolju i vatrometom na vrhu primicala ka centru kafe-kluba na Senjaku u kome se slavio pevačicin 33. rođendan.

Nasmejana i sa nožem u ruci, Jelena je stala ispred torte, zbunjenog izraza lica, verovatno razmišljajući odakle da načne i tu „neman“ od kolača. Plava Šeherezada je najpre odlučno zabola nož u vrh torte misleći da će potom lagano potezom nadole istu i preseći. Međutim, tu su tek počele slatke muke! Slavljenici nikako nije išlo od ruke da napravi rez i iseče prvo parče slavljeničkog kolača. Izvadila je nož, a potom opet zabola sečivo u crveni slatkiš, ali opet bezuspešno. Vadi, zabodi, povuci, potegni, pokušavala je Jeca oberučke da savlada tortu, ali uzalud.

I pored svih pokušaja i evidentne fizičke spremnosti, Jelena ni s obe ruke nije uspela da iseče prvo parče torte. Na kraju je odustala i posao prepustila osoblju kafea, a umesto parčetom torte, zasladila se slatkom ukrasnom ružicom, koju je ćapila s kolača svojim negovanim prstićima.

Gosti su nakratko napravili pauzu u veselju kako bi uživali u desertu, a potom su nastavili ludi provod do ranih jutarnjih časova.

"Veče je bilo čarobno i sve ću ovo dugo pamtiti. Dobila sam predivne poklone i svaki mi je poseban jer su od ljudi koje volim. Čak je i Duško dobio poklon od jedne moje prijateljice, i to lisice u pink boji. Bila su potrebna tri puna džipa da bi se sve to prenelo kući. Od igranja još uvek ne osećam stopala, ali se ne žalim! Presrećna sam što sam na ovako bajkovit način prvi put proslavila rođendan i napunila Isusove 33. Pošto svi znaju da je moj omiljeni broj tri i da su mi mnoge stvari u životu vezane za broj tri, verujem da će mi ova godina biti sudbonosna"- izjavila je Jelena.

Izvor: Alo


 
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>