Region

Svet

Jelena Karleuša proslavila rodjendan i ispalila fanove (Foto)

Pompezno najavljivanu proslavu svog 33. rođendana Jelena Karleuša priredila je sinoć u letnjoj bašti jednog od popularnih prestoničkih klubova.

Jelena Karleuša proslavila rodjendan i ispalila fanove (Foto)





Od gostiju među prvima se pojavila zagrebačka novinarka Hana Hadžiavdagić. Ubrzo je stigla i Karleušina majka Divna. “Ja sam praktična žena pa sam Jeleni poklonila laptop. Sećam se kada je slavila 18. rođendan, mada kada budete u mojim godinama shvatićete da su 33 godine ništa,” izjavila je Divna Karleuša.



Ubrzo je stigla i Indira Radić koja se pohvalila kako je prijateljstvo sa Karleušom učvrstila 1999. godine tokom bombardovanja Srbije, kada su, kako kaže, pomagale i tešile jedna drugu. Na Karleušin spektakularni rođendan stigli su i Saša Matić, Ilda Šaulić, Dunja Ilić, Dejan Milićević, Ena Popov, Vanesa Šokčić, Kaya, dok je posebnu pažnju izazvalo pojavljivanje političara Nenada Čanka.



Direktno iz Zagreba stigao je i “zagrebački modni mačak” Marko Grubnic, koji je rekao da Jelenu smatra ženom sa najviše stila u Srbiji. Dok je Jelena strpljivo dočekivala goste, nakon čega je palo i obavezno fotografisanje, gosti su već uživali u koktelima i kanapeima. Za to vreme grupa fanova bezuspešno je pokušavala da uđe na žurku, ali su momci iz obezbeđenja ipak bili neumoljivi. Mada je, kako nam se čini bilo rečeno da je ovo slavlje i za njene fanove…



Duško Tošić je na žalost bio sprečen  da dođe na rođendansku proslavu svoje drage, jer je večeras u karantinu zbog sutrašnje fudbalske utakmice. Ali, bez obzira na to, prijatelji sa estrade potrudili su se da Karleušu zaspu poklonima i pažnjom, a ona im je u stilu prave slavljenice priredila sjajnu rođendansku žurku. Oko 22.30h stigla je i velika crvena torta, specijalno pravljena po Jeleninoj želji.





Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>