Ostalo

Sme�no

Vampir u gaćama pokušao da pojede ženu na spavanju

Glad čoveka može da natera na neverovatno bizarne i grozne stvari. Još ako na to dodate hrabrost i spremnost dobićete hranu po bilo koju cenu.

Vampir u gaćama pokušao da pojede ženu na spavanju



Lyle Bensley, 19-godišnjak iz Galvestona u kasnim noćnim satima upao je u stan nepoznate gospođe. Ušetao je skoro go, dovukao se do spavaće sobe i počeo da reži i sikće na uspavanu ženu. Tada je skočio na nju i besomučno je grizao i udarao.

Preplašena žena uspela je da pobegne iz kuće. Na njenu sreću, u tom trenutku se komšija zaustavio automobilom ispred kuće, pa je jadna žena uspela da se spase. Bensley je napao i auto, ali je ipak nije bio brži od automobila.

Nakon što je neko vreme trčao i urlao za automobilom, umorio se i zastao. Za to vreme, komšija je pozvao policiju koja je ubrzo uhvatila podivljalog Bensleya.

"Ja sam vampir i živim preko 500 godina", izjavio je Bensley prilikom hapšenja, pa je  zamolio policajce da ga obuzdaju i smire jer ne želi da ih ubije i da nikome ne želi  zlo već se samo mora da se najede, potvrdio je policajac Daniel Erickson.

Da stvar bude bolja, nakon što su lekari  pregledali "vampira" ustanovili su da je potpuno čist, tačnije da nije pod uticajem nikakvih opijata ni alkohola. Mladi vampir je bio pri sebi i svestan svog nedela.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>