Region

Svet

Kriza stigla i Miloša Bojanića

Pevač Miloš Bojanić važi za jednog od najbogatijih pevača domaće scene. I sam Miloš je tokom učešća u rijalitiju "Farma" i "Dvor" često pričao o svojim nekretninama, pa se tako i jedna od njegovih kuća površine 360 kvadratnih metara nalazi u Baošićima u blizini Herceg Noog, gde pevač svake godine provodi svoj odmor.

Kriza stigla i Miloša Bojanića



"Nije ovaj moj dom za slikanje, ali ja to ne mogu da objasnim jer bi neki pogrešno shvatili. Nemam ovde svoju pravu veliku dnevnu sobu, trpezariju i ostalo iako je kuća velika. Ima 360 kvadrata, a Branka i ja koristimo samo sobu i kupatilo, kao i svi moji gosti. Šta će mi za more više, kad sam po ceo dan napolju. Rekli bi Bojanić je stipsa, kao što znaju da kažu. Nisam ja stipsa ako hoću da zaradim neki dinar za svoju porodicu. Što da mi stoji prazan prostor kad mogu da ga izdam“ - kaže i dodaje:

"Ovo je moja oaza. Uspeo sam sebi da priuštim dug višemesečni odmor. Radio sam kao konj, noću po kafanama pevao, a danju na točkovima non-stop bio. Uspeo sam, bogu hvala, da zaradim i kupim svoj mir ovde na samoj obali mora. Imam svoj brod kojim idem na pecanje. E to je život. Lovim ribu, kasnije roštiljam, odmaram se i uživam“, rekao je Bojanić, i dodao:

"Imao sam velike planove, ali niko ništa ne ulaže. Pored mene niko nema čestitu plažu, a kamoli nešto drugo. Kada sam kupovao ovaj brod, platio sam ga 30.000 evra i hteo da ga koristim i za prevoz svojih gostiju u razgledanje Boke, ali od toga nema ništa. Kriza je i sad hoću da ga prodam i kupim manji, jer je ovaj za moje lične potrebe suviše velik“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>