Region

Svet

Marijana vratila Nemeša ljubavnom porukom (Video)

Marijana Čvrljak u emisiji "Sve za ljubav" na televiziji Pink snimila je privatnu video poruku koja je izgleda pogodila Nikolu Nemeševića - Nemeša, pa je njihovoj ljubavi dao još jednu priliku.

Marijana vratila Nemeša ljubavnom porukom (Video)



"Ćao, Nikola, jako mi je teško što ti se obraćam na ovakav način, volela bih da pričamo u četiri oka, ali ovo je izgleda jedini način. Tu sam, borim se, napraviću sve. Hoću da ti kažem da te volim iskreno. Želim da se boriš zajedno sa mnom. Znam da i ti mene voliš, ali i da ti treba vremena. Razumem okolnosti i brigu tvoje porodice i prijatelja od kada si izašao", bila je iskrena i tolerantna Marijana u video poruci.

"Ne prihvatam kraj. Rekao si da me nećeš ni na proleće, leto, jesen, zimu... Jedino ako smisle novo godišnje doba, onda prihvatam. Javi se... Puno lepih uspomena imamo. Ako sam nešto pogrešila u početku, bila je to samo zezancija, glupost, neka nepromišljena izjava", rekla je Marijana u kameru, pa je nekoliko puta ponovila da ga voli, a Nemešu je očigledno bilo jasno da se bori rukama i nogama.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>