Svet

Region

Dokaz da ni zvezde ne podnose poraz (Video)

Pevačica benda "Black Eyed Peas",  Fergie, bila je besna nakon što je nagrada za najboljeg glumca u komediji dodeljena u sklopu "Teen Choice Awardsa" pripala Ashtonu Kutcheru, a ne njenom suprugu Joshu Duhamelu.

Dokaz da ni zvezde ne podnose poraz (Video)



Nakon što je glumcu Joshu Duhamelu na ovogodišnjoj dodeli Teen Choice Awardsa izmakla nagrada za najboljeg glumca u komediji, kamere su zabeležile trenutak kada je njegova supruga Fergie, koja je sedela u publici, umalo iskočila iz svoje kože, a onda gestom imitirala odrubljivanje glave, kao da nekome preti.

Očigledno je bila besna na Ashtona Kutchera kome je ova nagrada otišla u ruke za ulogu u romantičnoj komediji "No Strings Attached". Pevačica je u neverici mahala glavom i popreko ga gledala dok je glumac na pozornici mladima delio savete o tome šta nikako ne smeju da rade dok su tinejdžeri, pa čak je i zapevao.

Josh Duhamel nije prisustvovao dodeli nagrada, a Fergie i njen bend Black Eyed Peas celo veče nisu imali sreće, pa su im tako promakle sve tri nagrade za koje su bili nominovani.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>