Region

Svet

Viki nadmašila Seku Aleksić i Anu Nikolić zajedno (Foto)

Vikend iza nas je, za deo srpske estrade, bio vrlo radan i to najviše na pordučju Bosne i Hercegovine, a ne Crne Gore, kako je do pre par godina u avgustu uvek bio slučaj. Ako je suditi po izvestajima sa terena Ana Nikolić i Seka Aleksić su imale odmeravanje snaga u Tomislavgradu.

Viki nadmašila Seku Aleksić i Anu Nikolić zajedno (Foto)





Čak smo po dnevnoj štampi, dobili i nastavak okršaja u  print formi. Obe su u petak veče pevale  u Tomislavgradu, pa su se potom prepucavale i koja je imala više publike,... Medjutim, u tu igru bi se sa pravim mogla uključiti i Violeta Viki Miljković. Naime, Viki Miljković je dan kasnije,  nastupila u Tomislavgradu u diskoteci "Bubbles", ali je imala više posetilaca na svom nastupu nego njene dve koleginice zajedno. Viki je na ovu činjenicu, samo rekla.



"To je istina, informacija se može proveriti, ja sam zadovoljna nastupom i to je najvažnije". Razlog za zadovoljstvo ima i zbog toga što je veče pre nastupala u diskoteci "Ex YU" u Prijedoru gde je bilo  takođe posećeno i atmosfera za pamćenje, kao i u nedelju kada se družila sa svojim fanovima u Jajcu u klubu "Alea".



Biće da je prostor BiH poslednjih godina postao ring za odmeravanje snaga srpske estrade.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>