Region

Svet

Severina: Milan i ja se selimo u Split

Iako je Severina trudna tri mjeseca, vitkija je nego ikad, pa se stomačić još ne vidi. Kako kaže, zbog trudnoće ne namerava da otkaže ugovorene nastupe.

Severina: Milan i ja se selimo u Split



"Trudna sam sa muškarcem koga obožavam i koji me obasipa ljubavlju i pažnjom i mislim da nikada nisam bila srećnija" - rekla je Sevrina i na taj način otkrila da je u drugom stanju.

Ni njeni najbliži saradnici nisu znali da je u drugom stanju. Svi govore da je prilično smršala, ali da nikada nije bila lepša, a Severina tvrdi da ima 59 kilograma i da je izgubila samo dva -tri kilograma, da redovno vežba i da se trudi da uredno jede.

U zadnjih mesec-dva Severina se nije štedela, nastupila je u finalu Velikog brata,  u Zagrebu je snimila spot za pesmu Brad Pitt, odradila je neke modne editorijale, koncerte, a posetila je i Sarajevo Film Festival.

Sve je to odradila bez 'trudničkih želja', nije se žalila na mučnine, strpljivo je čekala da prođu tri meseca i tek sada srećnu vest odlučila je da podeli sa ostalima.

Ipak, zbog trudnoće Sevka ne namerava da otkaže dogovorene nastupe."Svi dogovoreni termini stoje", rekla je i dodala da će se samo ljuljati levo i desno.

'Snimiću i ceo album, koji planiram da objavim na jesen, iako ga tada neću promovisati zbog trudnoće. O daljim planovima nisam previše razmišljala. Sada se ne pitam samo ja, nego je beba najvažnija. Jupiii!", presrećno je izjavila Severina i dodala:

"Milan i ja ćemo se u novembru preseliti u Split, jer mi je tamo mama, koja će mi puno pomoći. A volela bih da rodim dete u Splitu ili u Zagrebu".

Kako kaže, venčanjem se ne zamaraju. Najvažnije je da se Severina dobro oseća i da je sa bebicom sve u redu. "Što se nas tiče, mi već jesmo muž i žena", kaže Severina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

severina

Povezane vesti:


>