Region

Svet

Dušan Svilar: Čitao sam razne laži o sebi

Pevač Dušan Svilar redovno nastupa po Srbiji i regionu u pratnji Kemala Montena, ali i svog benda.

Dušan Svilar: Čitao sam razne laži o sebi



"Pripremam se za Ohridski festival koji će se održati 27. avgusta. Ovih dana sam dobio i pesmu "Da li te voli kao ja" sa kojom ću nastupati na internacionalnoj večeri festivala. Inače, poslednji period puno radim. Nastupam sa Kemalom Montenom, ali i sam sa svojim bendom" - rekao je Dušan i dodao da se polako priprema za odmor u Grčkoj.

"Uskoro idem sa drugarima u Grčku i radujem se tom odmoru, jer mi je preko potreban. Mada se ja od muzike nikada ne mogu umoriti."

Dule kaže da nema vremena da se bavi skandalima na domaćoj sceni iako je često umeo i da bude na meti istih.

"Stvarno nisam neko ko analizira takve situacije. Jednostavno nemam vremena ni za sebe, a kamoli da se bavi tračevima ili smišljanjem istih. Nisam taj tip. Možda su neki skandali stvarno slučajni, a neki nisu. U svakom slučaju ima i onih neukusnih. Ne volim da se previše izlažem javnosti, osim samo muzikom. Moj poziv je muzika, a ne skandali. Ali, nekad ne možete to da zaobiđete. Jednostavno novinari pronađu nešto i objave." - kaže pobednik treće sezone Zvezda Granda i dodaje:

"Čitao sam i čuo svašta o sebi. U početku me je to pogađalo i nije baš prijatno, ali s vremenom mi je postalo svejedno i takve priče me ne dotiču. Znam šta radim i to je dovoljno. Povodim se onom parolom Gorana Bregovića: "Samo nek stave lepu fotografiju, pa neka pišu šta hoće". 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>