Ostalo

Sme�no

Mesecima nije znala da joj je dečko žena

Jedno indonezijsko venčanje pretvorilo se u pravu katastrofu, nakon što je tokom same ceremonije otkriveno da je mladoženja zapravo žena. Zahvaljujući bivšem dečku mlade, svadba je ipak spašena.

Mesecima nije znala da joj je dečko žena



Na venčanju održanom u malom selu u blizini Seranga, okupili su se prijatelji, rodbina, seoski službenici i kumovi.

Ipak mladoženja, Rio, postao je sumnjiv, jer mu na venčanje nije došao niko od rodbine i nije imao sva potrebna dokumenta za sklapanje braka.

"Kada su ga pitali za njegove roditelje, rekao je da ih nema. Najviše što je izazvalo sumnju je kada se njegov glas naglo promenio i postao ženski" izjavio je za medije načelnik lokalne policije.

Imam je tražio da se mladoženja odvede u sobu sa strane i pregleda. Tokom pregleda otkriveno je da je reč o ženi, kojoj je pravo ime Erni.

Zgrožena porodica prijavila je Emi policiji i tražila je da se venčanje otkaže.Međutim, venčanje je ipak spasio bivši dečko mlade koji je uskočio kao novi mladoženja i tako je Nuraini ipak izbegla sramotu pred zvanicima.

Nuraini je sa Erni upoznao prijatelj i nikome nije bila sumnjiva jer izgleda kao muškarac i ima muški glas. Bile su u vezi sedam meseci pre nego što su odlučile da se venčaju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>