Region

Svet

Beogradska madam progovorila: Kako prepoznati estradnu prostitutku

Bivša madam pod imenom Aleksandra koja je juče osvanula u dnevnim novinama, javila se redakciji koja je o njoj pisala kako bi otkrila sve detalje o devojkama koje je nameštala političarima, sportistima i direktorima, kao načinu i kako za prepoznavanje  prostitutke na estradi.

Beogradska madam progovorila: Kako prepoznati estradnu prostitutku



Aleksandra je pozvala redakciju  Pressa kasno uveče, a pošto nije bilo nikog od urednika, ostavila broj telefona i poruku: „Ja sam madam iz vašeg teksta o prostituciji. Neka mi se neko javi..."

Aleksandra (44) se prepoznala u tekstu u kom je navedeno njeno „umetničko" ime. Godinama je, kako je kasnije priznala, povezivala bogate klijente i atraktivne devojke i od toga dobro živela. Imala je i svoju agenciju za poslovnu pratnju „Gracija".

U redakciji su dogovarali strategiju kako da je nateraju da im ispriča sve. Mislili su da je možda ljuta što su je „razotkrili". Ispostavilo se da za tim nije bilo potrebe. Pričala je sama, bez nagovora, preskačući samo detalje koji bi mogli da ugroze nečiju privatnost.

"Pravo ime mi je Aleksandra, a tačno je da sam radila pod imenom kojim ste me predstavili u tekstu. I zaista stanujem u Neznanog junaka, kako ste napisali. Ali, tim poslom sam se bavila od 1996. do 2000. godine i sada stvarno nemam veze sa prostitucijom" - počela je priču ova poznata prestonička "madam".

"Mogu da negiram, glumim i da tvrdim da sam bila najpoštenija u Beogradu. Bavila sam se posredovanjem, ali neplanirano. Radila sam kod poznatog bankara. Ma zašto da krijem, u Jugoskandiku, kod gazda Jezde... Učlanila sam se u dve agencije za poslovnu pratnju kako bih direktorima nalazila eskort dame. Pošto su one videle da su lepo prošle, same su počele da zivkaju kako bi koja ostajala bez para. Ja sam ih častila, izlazile su, bila je to prava poslovna pratnja, a ne kao ovo danas. Tako je sve počelo" - priča Aleksandra.

Kaže da je imala veliki krug prijatelja, među kojima su bili direktori, poznati fudbaleri i treneri. Vremenom je počela i njima da namešta devojke.

"Stvarno je to bila ekskluzivna klijentela, ali i ekskluzivne devojke. Među njima su bile pevačice, manekenke, žene koje su i sada na estradi. A estrada je i danas puna podvođenja. Ne može pevačica koja pošteno radi da nosi „luj viton" torbu koju je preko interneta kupila za 6.000 evra. Ja mogu da kupim kopiju. Da li original može da ima žena koja objavi tri pesme u životu?  Uglavnom ima nekoliko oženjenih sa kojima se viđa, odvedu je u Budvu i za to im uzme po 500 do 1.000 evra "- tvrdi Aleksandra.

Sagovornica napominje da su i u njeno vreme cene bile visoke, ali ne onoliko koliko se priča.

"Iznos od 2.000 evra je veliki, toliko se plaćalo samo u pojedinim situacijama. Na primer, devojke su privatnim avionom iz Beograda otišle za Tivat, tamo ih je čekao vozač koji ih je odveo na Sveti Stefan. Tada je noć bila 1.500 evra, plus svi troškovi, što je ukupno oko 2.000 evra" - objašnjava Aleksandra.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>