Region

Svet

Dejan Matić preživeo težak sudar

Pevač Dejan Matić doživeo je prošle nedelje saobraćajnu nesreću koja je umalo mogla da se završi kobno, ali na sreću pevač je prošao samo sa lakšim povredama.

Dejan Matić preživeo težak sudar



”Dejan se sa dvojicom prijatelja vraćao iz Sarajeva i te večeri je pala neverovatna kiša, pa je samim tim i put bio izuzetno klizav, bukvalno kao da vozite po ledu. Vozač je išao po propisima, ali se u jednom trenutku preprečio šleper, a iz suprotnog smera je išao drugi automobil i nemoguće je bilo izbeći i jedno i drugo. Sam bog ih je pogledao, verujte! Njihov „Audi A8“ zakucao se u šleper, a drugi automobil se skotrljao niz srminu pored puta. Prizor je bio jeziv" - izjavio je izvor koji se zadesio na licu mesta i dodao:

"Bili smo šokirani kada smo shvatili da su svi putnici živi i zdravi i da nema fizičkih posledica, ali šteta na automobilu opisuje koliko je bilo jezivo. Deki je inače uvek pribran i nije paničar, tako da čim je video da su svi u redu, odmah je sa prijateljima otišao do drugog automobila, ali ni u njemu, na sreću, nije bilo povređenih. Sreća je i što su svi bili smireni i na vreme preduzeli sve potrebne mere kako bi se staloženo dogovorili kako će se vratiti u Beograd. Dejan je pozvao svoje prijatelje, koji su odmah došli na lice mesta i posle nekog vremena ih vratili kući “ - zaključio je izvor.



"Hvala dragom bogu pa nas je te večeri pogledao. Sreća je velika pa se sve nije završilo najgore. Prizor i osećaj su jezivi. Ponekad očigledno ne morate da budete krivi da biste tako nešto doživeli. Dlaka sa glave nam ne fali, tako da idemo dalje jači, a neke stvari sigurno iz ovakvih priča naučite” - rekao je Dejan Matić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>