Ostalo

Sme�no

Probudio se u mrtvačnici posle 21 sata

Da su čuda moguća, govori i sledeće saznanje koje nas je moramo priznati ostavilo bez teksta.

Probudio se u mrtvačnici posle 21 sata



Naime, jedan južnoafrikanac probudio se posle 21 sata provedenih u mrtvačnici, saopšio je danas ministar zdravlja Sizve Kupoelo. Prema njegovim rečima čovek se probudio u nedelju popodne, tačno 21sat nakon što je njegova porodica pozvala mrtvačnicu, jer posle napada astme koji je imao nije davao znake života.

Vlasnik mrtvačnice kaže, da je posle poziva porodice poslao vozača da pokupi telo 80-njeg čoveka. "Kada je došao tamo, vozač je pregledao telo, proverio puls, potražio srčani ritam, ali nije bilo ničeg", rekao je Makolo.

Međutim, posle nepunih 24 sata nakon što je smešten u hladnjaču, zaposleni u mrtvačnici čuli su kako neko zove u pomoć, svi su pomislili da je duh u pitanju.

"Nisam mogao da verujem! I ja sam se uplašio. Ali oni su moji zaposleni i morao sam da im pokažem da se ne plašim, pa sam pozvao policiju", kazao je Makolo i dodao da je stariji muškarac bio jako bled kada su ga izvukli i da je samo pitao: "Kako sam se ovde zatekao?".

Ministarstvo zdravlja je saopštilo da je on prebačen u obližnju bolnicu na posmatranje i kasnije pušten, pošto su doktori utvrdili da mu je zdravstveno stanje stabilno.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>