Region

Svet

Adriana Čortan: Nisam kriva za razvod Sindi i Nikole

Od kada je objavljeno da se Ivana Stamenković poznatija kao Sindi Models razvodi, počela su razna nagađanja oko uzroka rastanka sa njenim suprugom Nikolom Pavlovićem. Kao glavni razlog navode se Nikolini konstantni izlasci posle zasnivanja porodice, kao i navodna veza sa voditeljkom Adrianom Čortan.

Adriana Čortan: Nisam kriva za razvod Sindi i Nikole



"Tačno je da se Nikola i ja razvodimo, postupak je u toku i očekujem da će biti završen u septembru. Njegovo ponašanje poslednjih meseci bilo je ispod mog nivoa i zato ga neću komentarisati. Ovo je definitivna odluka i ja krećem dalje. Posvetila sam se odgajanju ćerke, i to mi daje vetar u leđa da nastavim dalje” - rekla je Sindi i dodala da se ne kaje ni zbog čega, kao i da je verovala da postoji večna ljubav.

Razvodi se Sindi Models
”Ne patim, jedino mi se srušila slika o idealnoj porodici o kakvoj sam maštala otkako znam za sebe. Ali shvatila sam da porodicu sada činimo moje dete i ja” - izjavila je bivša Modelsica i dodala da je dobila koristan savet od svoje sestre Nevene koja se takođe nedavno razvela.

“Njen savet mi je bio: "Bolje dobar razvod nego loš brak." Čim nađem vremena i energije, vratiću se kreiranju venčanica i večernjih haljina. Za novu ljubav još uvek nisam spremna, ali nikad se ne zna. Neću dozvoliti da loše stvari negativno utiču na mene, zato sam otvorena za sve što nosi život”, rekla je Sindi.

Sa druge strane voditeljka Adrana Čortan oštro je demantovala glasine, da je upravo ona glavni razlog razvoda Između Ivane i Nikole.

”To je čista glupost zasnovana na tome da sam sa Ivaninim suprugom viđena u društvu. Čak ni Ivana nije izjavila da sam umešana i mogla bih da tužim one koji su moje ime upleli u priču o tom razvodu. Ok, poznajem Nikolu i bila sam s njim u društvu, ali tu prestaje svaka moja povezanost s njim” - rekla je Adriana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>