Svet

Region

Kim Kardashian žali što se slikala za "Playboy"

Kim Kardashian nedavno je izjavila da se kaje što se slikala za popularni časopis "Playboy", ali da je njena majka imala glanu ulogu u donošenju pogrešne odluke.

Kim Kardashian žali što se slikala za



Popularna starleta tvrdi da se dugo premišljala oko slikanja za ovaj prestižni časopis, ali da je odlučila da se skine pošto joj je majka, koja je ujedno i njen menadžer nagovorila da to uradi.

kim

„Žao mi je što sam se slikala za "Playboy", bilo mi je nelagodno. Ali, majka me je nagovorila. Rekla mi je da iskoristim priliku i da me možda više neće pozvati. Rekla mi je: "Sada nisi poznata, niko ne zna za tebe. Uradi to i imaćeš predivne slike da u njima uživaš kada budeš mojih godina" -rekla je Kim i nastavila:

„Kada sam imala 11 godina, molila sam se da mi grudi ne porastu. Mrzela sam svoje telo. Sada sam odrasla i više nemam takvih problema".

Kim je takođe zaradila i sumu od pet miliona dolara, kada je tužila kompaniju „Vivid Entertainment“ zbog objavljivanjanjenog privatnog porno videa koji je snimila sa tadašnjim dečkom pevačem ray j-em.

Inače od nedavno se piče o tome kako je Kim u vezi sa popularnim fudbalerom Real Madrida, Cristianom ronaldom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>