Region

Svet

Milica Todorović: Ja sam verna devojka

Pevačica Milica Todorović nalazi se u Crnoj Gori, gde sa svojim kolegama nastupa po crnogorskim klubovima. Pored rada, pevačica slobodno vreme koristi kako bi se okupala, osunčali i malo zabavila. Iako se u Budvi nalazi bez svog dečka Radeta Kovačevića, pevačica tvrdi da je toliko zaljubljena i da ni jedan mladić ne može da privuče njenu pažnju.

Milica Todorović: Ja sam verna devojka



"Bez obzira na to što tokom letnjeg perioda malo vremena provodimo zajedno, nas dvoje imamo veliko poverenje jedno u drugo. Kada mi neki muškarac priđe na plaži ili pošalje piće, ja mu se kurtoazno zahvalim. Odanost i poverenje meni su najvažniji u vezi i tvrdim da spadam u grupu vernih žena"- kaže Milica i dodaje:

"Ni ja nisam ljubomorna jer mi Rade nikada nije dao povoda za to. Što se mene tiče može da bude okružen prelepim ženama, to mi ne smeta jer ga odlično poznajem. Smatram da je za vezu dobro kada je dvoje ljudi na neko vreme razdvojeno zbog posla. Ali ja ću uskoro da mu se pridružim u zemlji Bogova" otkriva Todorovićeva, i priznaje da joj imponuje titula za seksi guzu koju je dobila na primorju.

"Iako ima mnogo lepih i zgodnih pevačica i devojaka na čijem telu se vidi da su napornim treninzima liniju dovele do savršenstva, priznajem da mi titula za najsekespilnuju guzu jako prija. Ne vodim mnogo računa o ishrani, ali kada vidim šta se sve treninzima i kontrolisanom ishranom može postići, sigurno ću početi sa vežbama kako bi što duže zadržala ovu titulu" - kaže Milica sa osmehom na licu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>