Region

Svet

Region

Ivan Bosiljčić šetao balerinu, a Jelena Tomašević ostala trudna?!

Posle dužeg raskida Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević ponovo su zajedno i očekuju prinovu, međutim po medijima je počelo da se spekuliše da je glumac u periodu kada je pevačica zatrudnela još uvek bio u vezi sa balerinom Lidijom Novaković.

Ivan Bosiljčić šetao balerinu, a Jelena Tomašević ostala trudna?!



"Znam da je ljubav između njega i Jelene još od prvog puta kada su se smuvali bila neviđeno velika. Kasnije je došlo do nesuglasica i razišli su se, ali verujte da su uvek ostajali u kontaktu. Imao je on u tim pauzama devojke, ali ništa od toga nije bilo ozbiljno" - rekao je izvor blizak paru i dodao da zna da je glumac do skora bio u vezi sa balerinom.

"Znam da je donedavno bio u vezi sa Lidijom Novaković, ali on to nikada nije priznao jer ne voli da svoj privatni život deli sa javnošću. Uslikali su ga sa njom nekoliko puta i to mu nikako nije prijalo, ali nisam znao da se u tom periodu viđao i sa Jelenom. Logično je da se viđao sa obe ako je tačno da je Jelena u četvrtom mesecu trudnoće jer je sa Lidijom još bio u vezi krajem marta"- rekao je izvor i dodao da su glumac i pevačica otputovali u Veneciju kako bi se o svemu lepo ispričali i kako bi bili van domašaja medija.

"Trenutno su na putu, a kako oboje vole Veneciju, nije čudno što su izabrali baš taj romantičan grad da učvrste svoju ljubav" - zaključio je izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>