Region

Svet

Bane i Kaća se verili

Zvezda „Granda” i pobednica poslednje sezone rijalitija „Farma” Katarina Živković i njen dečko, maneken Branislav Janković, proveli su deset dana na Tenerifama u mestu Las Amerikas, gde su se u tajnosti i verili.

Bane i Kaća se verili



Naime, kako saznaje Press, poznati par je na putovanje otišao na poziv Jankovićevih prijatelja iz Španije, pa je on jedno veče svoju lepšu polovinu iznenadio romantičnom večerom na plaži i tada joj poklonio prsten. S obzirom na to da atraktivna pevačica nije očekivala da će je Bane na takav način veriti, priznala mu je da je tako nešto priželjkivala od početka njihove veze, koju su započeli na „Farmi”. Pored toga, za nju će ovo letovanje ostati upamćeno jer je tamo snimila i prvi spot u karijeri, za pesmu „Ljubav”, koji je uradio Alek Belek.

"Kupio sam Kaći prsten, ali to ne mora da znači da sam je verio. Mogu samo da kažem da će ovo letovanje biti posebno za nas dvoje" - kroz osmeh priča Branislav, ne želeći ni da potvrdi, ali ni da demantuje saznanja.

"Proveli smo devet neverovatnih dana na ostrvu, a onda smo dva dana iskoristili da posetimo i Barselonu. Boravak tamo iskoristili smo za šoping, ali i turistički" - zaključuje maneken.

S druge strane, pevačica kaže da će ovo letovanje zauvek pamtiti.

"Svakako da će mi ovo letovanje ostati u posebnom sećanju, posebno zbog toga što sam uradila prvi spot u karijeri, a tokom snimanja na plaži Red Rok uživala sam u talasima čija je visina dostizala i do četiri metra visine" - zadovoljno priča Katarina.

"Imala sam razlog više za uživanje jer je u snimanju spota, pored mene, zablistao i Bane, a čast mi je bila što smo se družili i sa našim glumcima. Tom prilikom na mene su najjači utisak ostavili mali Predrag Vasić i legenda našeg glumišta Dragan Nikolić" - istakla je pevačica.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>