Region

Svet

Indira Radić peva na Gadafijevom mitingu

U subotu na mitingu koji su ratnici organizovali kao skup podrške njihovom vođi Gadafiju,čule su se pesme naše pevačice Indire Radić.

Indira Radić peva na Gadafijevom mitingu



I sama Indira se jako začudila kada je čula tu vest i uopšte joj nije jasno zašto su se Libijci opredelili baš za njenu muziku u tim trenucima, ali naglašava da joj je jako drago ako im njene pesme pružaju bar neku malu utehu zbog trenutne situacije u kojoj se nalaze.

"Moje srce i simpatije su uvek na strani naroda koji pati, a mislim da je Libijcima mnogo teško zbog svega kroz šta prolaze. Bila sam u Beogradu tokom NATO bombardovanja i odlično znam kako je to živeti u strahu za svoj život i živote članova svoje porodice. Zbog toga sada razumem i sve nedaće koje narod u Libiji proživljava" - rekla je Indira i dodala:

"I u vreme kada su po nama padale bombe, moje kolege i ja bili smo uz narod i muzikom pokušavali da dignemo duh i ponos među ljudima. Čini mi se da smo na taj način učinili da ljudi u Srbiji bar na trenutak zaborave strah i neizvesnost" - izjavila je pevačica i prokomentarisala puštanje njenih pesama na mitingu koji je organizovan u čast Gadafija.

"Veoma sam počastvovana što su moje pesme poznate i slušane u Libiji. Drago mi je ako je to što ih puštaju na mitingu pomoglo nekome da zaboravi na rat. Uloga muzike i jeste da širi ljubav i lepo raspoloženje" - rekla je Indira i doadala:

"Mislim da trenutno on ima većih briga nego da mene zove. Međutim, svakako bih radije pevala za Gadafija, koji je u više navrata pokazao da je prijatelj Srba, nego za Sarkozija, koji je inicirao to bombardovanje. Ne bavim se politikom, niti bih, ukoliko bi i došlo do toga da nastupim u Libiji, to imalo ikakve veze sa političkim stavom, već bih pevala u znak podrške napaćenom narodu u toj zemlji"- zaključuje Indira Radić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>