Region

Svet

Indira Radić peva na Gadafijevom mitingu

U subotu na mitingu koji su ratnici organizovali kao skup podrške njihovom vođi Gadafiju,čule su se pesme naše pevačice Indire Radić.

Indira Radić peva na Gadafijevom mitinguI sama Indira se jako začudila kada je čula tu vest i uopšte joj nije jasno zašto su se Libijci opredelili baš za njenu muziku u tim trenucima, ali naglašava da joj je jako drago ako im njene pesme pružaju bar neku malu utehu zbog trenutne situacije u kojoj se nalaze.

"Moje srce i simpatije su uvek na strani naroda koji pati, a mislim da je Libijcima mnogo teško zbog svega kroz šta prolaze. Bila sam u Beogradu tokom NATO bombardovanja i odlično znam kako je to živeti u strahu za svoj život i živote članova svoje porodice. Zbog toga sada razumem i sve nedaće koje narod u Libiji proživljava" - rekla je Indira i dodala:

"I u vreme kada su po nama padale bombe, moje kolege i ja bili smo uz narod i muzikom pokušavali da dignemo duh i ponos među ljudima. Čini mi se da smo na taj način učinili da ljudi u Srbiji bar na trenutak zaborave strah i neizvesnost" - izjavila je pevačica i prokomentarisala puštanje njenih pesama na mitingu koji je organizovan u čast Gadafija.

"Veoma sam počastvovana što su moje pesme poznate i slušane u Libiji. Drago mi je ako je to što ih puštaju na mitingu pomoglo nekome da zaboravi na rat. Uloga muzike i jeste da širi ljubav i lepo raspoloženje" - rekla je Indira i doadala:

"Mislim da trenutno on ima većih briga nego da mene zove. Međutim, svakako bih radije pevala za Gadafija, koji je u više navrata pokazao da je prijatelj Srba, nego za Sarkozija, koji je inicirao to bombardovanje. Ne bavim se politikom, niti bih, ukoliko bi i došlo do toga da nastupim u Libiji, to imalo ikakve veze sa političkim stavom, već bih pevala u znak podrške napaćenom narodu u toj zemlji"- zaključuje Indira Radić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>