Ostalo

Sme�no

Saznala da je trudna i porodila se posle 20 minuta

Ivana Mitrović  iz Leskovca u četvrtak ujutru donela je na svet zdravo muško dete od 3,55 kilograma a da prethodno nije ni znala da je trudna. U Hitnu pomoć, a potom i u Urgentni centar Opšte bolnice u Leskovcu otišla je zbog jakih bolova u stomaku.

Saznala da je trudna i porodila se posle 20 minuta



Lekari su je pregledali, dali joj injekciju za umirenje bolova i spremili je za snimanje stomaka na rendgenu. Sreća za nju i bebu da u tom momentu rendgen nije radio, pa je mlada žena sa suprugom Ljubišom  u pauzi otišla do ginekologa, na trećem spratu bolničkog zdanja. Iskusni ginekolog Slavko Krstić je u trenu konstatovao da je porođaj počeo i 20 minuta kasnije na svet je došao mali Jovan, bez ikakvih komplikacija.


Ivana i njen suprug su još u šoku.

"Kada mi je lekar rekao da je porođaj počeo, skamenila sam se. O kakvom porođaju priča čovek, šta mu je, pitala sam. Trenutak kasnije počela sam da plačem, prebirala po mislima kako je došlo do toga i koje sam sve lekove uzimala u proteklih devet meseci. Tek nekoliko sati kasnije sam se opustila kada je beba prošla kontrole i kada su rekli da je sve u redu. Sada pokušavam da se radujem" - priča vidno zbunjena mlada žena, koja nije u stanju da kontroliše suze dok grli bebicu.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>