Region

Svet

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović: Svadba u septembru

Ljubav između Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića je izgleda večna! Pevačica se nedavno preselila kod svog bivšeg i sadašnjeg dečka, a kako stvari stoje – i budućeg muža!

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović: Svadba u septembru


Naime, mladi par odnedavno stanuje u Nemanjinom stanu u novobeogradskom naselju Belvil, a u septembru bi trebalo da izgovore sudbonosno „da“.

"Čim je Milena pristala na pomirenje, Nemanja je brže-bolje napustio roditeljski dom u Sremčici i iznajmio stan za njih dvoje. Pošto odvojeno nastupaju, često čekaju jedno drugo, pa su tako nedavno paparaci uslikali njihov susret na aerodromu" – otkriva neimenovani izvor , dodajući da će na svadbi, ako do toga dođe, kumovi biti njihov kolega Ćemo i Milenina najbolja drugarica Biljana. Međutim, na poziv novinara Milena je demantovala da je veza sa Nemanjom obnovljena.

"Kao što sam i ranije nekoliko puta ponovila, Nemanja i ja smo drugari koji se viđaju svakodnevno. Ja odem kod njega, on dođe kod mene, ali to je sve. Što se tiče udaje, ja se za sada udavati neću, a Nemanju pitajte vi" – rekla je Milena, a i Nemanja je imao slilčan komentar:

"Milena i ja smo milion puta priznali da se viđamo kao drugari, ali sve ostalo je neistina. Niti spava kod mene, niti stvari drži u mom stanu. Što se tiče venčanja, moram priznati da imate bujnu maštu!" – izjavio je pevač.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>