Svet

Region

Čudni strahovi poznatih ličnosti

Mnoge poznate svetske zvezde pate od raznih strahova. Kod nekih je to manje, a kod nekih cak i preterano izraženo. Evo primera cega se boje najpoznatije zvezde svetskog šoubiznisa.

Čudni strahovi poznatih ličnosti



Cameron Diaz se boji kvaka. ona je toliko opsednuta bakterijama, da nikada ne otvara vrata tj. ne dira kvake rukama, nego ih otvara laktovima.

cameron diaz

Leonardo DiCaprio takode pati od istog poremecaja kao Cameron.U filmu "Avijaticar" je imao problema sa bakterijama, dok u privatnom životu je opsednut žvakama.
"Moram se prisiliti da ne stanem na mrlju od žvake kada šetam ulicom", priznao je Leonardo koji takode ima problem i sa vratima. Naime, kada ulazi ili izlazi iz prostorije, mora  to da uradi  nekoliko puta.

leonardo dicaprio

Billy Bob Thornton neprestano ima racunice u glavi i uvek ima potrebu da sve prebroji. "To je iscrpljujuce, ali neprestano racunam. Neki ljudi i neki brojevi su za mene isti i te brojeve ne mogu koristiti u odredenim kontekstima. To je još i jednostavno, složenije procese ne mogu ni objasniti".

billy bob

David Beckham je opsednut simetrijom, parnim brojevima i besprekornom cistocom.
"Ako otvorite frižider videcete da je sve lepo složeno vodoravno. Imamo tri frižidera - za pice, salate i hranu. Ako u frižideru za pice ostanu tri konzerve Coca-Cole on ce radije baciti jednu nego dozvoliti da bude neparan broj".

david beckham

Jennifer Love Hewitt opsednuta je vratima koja moraju da budu zatvorena. "Ne mogu da spavam ako sva vrata i prozori nisu zatvoreni", izjavila je ova simpatična glumica.

jennifer love hewitt

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>