Region

Svet

Region

Premijera poslednjeg filma o avanturama Hari Potera 13. jula (Video)

U drugom delu epskog finala, borba koja se vodi između dobra i zla, u svetu čarobnjaštva, eskalirala je u sveopšti rat. Ulog nikada nije bio veći. I niko nije siguran. Ali, Hari Poter može biti taj, koji će podneti najveću žrtvu, kako se približava poslednji okršaj sa lordom Voldemorom. Tu se sve završava.

Premijera poslednjeg filma o avanturama Hari Potera 13. jula (Video)



Domaća publika će uživati u dve projekcije,  Velikoj dvorani Sava Centra u 20 časova,
i bioskopu Kolosej 3D projekcija, takođe u 20 časova.

U susret filmu “Hari Poter i relikvije Smrti 2” u oba bioskopa biće interesantan program, gde će svi ljubitelji filma moćida se zabave kao i da provere svoje znanje o čuvenim čarobnjacima.

U Sava Centru će, u nedelju 10. jula od 17 časova biti organizovana likovna radionica kao i takmičenje za najbolji kostim, a u sredu, 13. jula organizovan je program pred premijeru filma, koji počinje u 19 časova.

U bioskopu Kolosej od subote, 09. jula do srede 13. jula, svakoga dana od 12 do 20 časova možete učestvovati u zanimljivim radionicama i proveriti svoje zmanje, a sve to je inspirisano motivima filma Hari Poter i relikvije Smrti.

Pozivamo sve ljubitelje ove najuspešnije filmske franšize da zajedno sa nama budu u Sava Centru i Koloseju, da se zabave i prisustvuju premijeri poslednjeg filma o  svetu čarobnjaštva “Hari Poter i relikvije Smrti 2”, u sredu 13. jula u 20 časova.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>