Ostalo

Sme�no

Šta većina žena mrzi?!

Pronalazak savršenog dela garderobe možda za većinu žena ma terapijsko delovanje, ali ono što ženama predstavlja najveći problem je njihov odabir. Tačnije, čak 44 posto ženske populacije to smatra teškom gnjavažom, pokazalo je istraživanje Mintela, firme za istraživanje tržišta sa sjedištem u Londonu.

Šta većina žena mrzi?!



Novopečenim majkama potraga za odećom pada najteže. Oko 47 posto majki sa decom ispod pet godina prolazi kroz pravu dramu dok ne pronađu odeću koja je moderna i ujedno odgovara njihovoj građi.

Isprobavanje odeće definitivno je najveći problem – gotovo 50 posto ispitanica u tome uopšte ne uživa i veruje da su butici naklonjeni mlađim kupcima.

Pronalazak odeće koja je moderna i odgovara njihovoj građi veliki problem je za gotovo 41 posto žena. Više od četvrtine žena ima problema sa pronalaskom butika koji imaju odeću za žene svih uzrasta i konfekcijskih brojeva.

Uprkos finansijskoj krizi, istraživanje je pokazalo povećanje prodaje kvalitetne odeće, gotovo četvrtina kupuje manje, ali kupuje kvalitetnije komade garderobe.

U porastu je i online šoping kad je reč o prodaji ženske odeće, jer gotovo svaka peta pripadnica lepšeg pola pre kupovine u butiku proveri cenu na internetu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>