Ostalo

Sme�no

Nezgode prilikom seksa o kojima se baš i ne govori

Retko se govori o negativnim stvarima koje se događaju kada se dvoje ljudi prepuste strastima, a pritom ne mislimo na polne bolesti.

Nezgode prilikom seksa o kojima se baš i ne govori



Iako se povrede događaju i muškarcima, istraživanja su pokazala da češće stradaju žene: počupana kosa, odrana koljena, istegnuti mišić, ispucane usne...

E pa drage dame, sledeći put kad budete klečali na tepihu kako biste oralno zadovoljile partnera ili kako biste uživale u svojoj omiljenoj pozi, pobrinite se za to da ih zaštitite od grebanja, koja će mnogima, pogotovo u letnjem periodu, dati do znanja šta ste radile prošle noći.

Neke žene jednostavno ne proizvode dovoljno prirodnog lubrikanta i za vreme seksa su "suve". Kakve posledice to može imati znaju one koje nikada nisu čule za lubrikant. Taj deo ženskog tela je posebno osetljiv, pa se potrudite da mu takvu iritaciju više nikada ne priuštite.

Ljubitelji "spankinga" ponekad pređu granice, a rezultati mogu biti i vidljivi i bolni. Zamislite da u bikiniju prođete pored majke i da morate da joj bjasnite kako  muškarac vašeg života voli da vas udara po guzi, a vi u tome uživate.

Ima muškaraca koji se raspamete kad vide gole ženske grudi, ako pritom vole da ih imaju u ustima i ne mogu da se iskontrolišu, u tom slučaju bradavice bi mogle da stradaju, a verovali ili ne, vašoj partneriki će jedan dan biti potrebnei za dete.

Usne je potrebno održavati elastičnima. To bi trebala da zna svaka žena koja uživa u pružanju oralnog zadovoljstva. Može biti poprilično bolno ako su vam usne suve, a usta držite duže vreme širom otvorena.

Proučavali ste Kama Sutru i odlučili ste da isprobate neke nove poze. Ipak, da li možete uopšte da izvedete takve manevre? Rezultati? Istegnuti mišići će biti dovoljno bolni da više nikada ne pokušate tako nešto ako niste u formi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>