Region

Svet

Slavica Ćukteraš u emisiji VIP Špajz

Opušteno i kao kod kuće je najbolji opis ovonedeljne emisije VIP Špajz na radiju Svet plus.

Slavica Ćukteraš u emisiji VIP Špajz





Slavica je ovo gostovanje iskoristila da promoviše novi album. Naglašava da je ovo ozbiljnije nego išta što je do sada snimala. Čak sedamnaest instrumenata je korišćeno za aranžmane pojedinih pesama. Ozbiljan i težak rad na novom albumu doneo je Slavici album na koji je ponosna. Sada ostaje da sačeka da prođe nekoliko meseci kako bi znala koje pesme su se izdvojile pored onih koje su, kako kaže, već prošle a to su "Nevreme", "Savska priča" ili "Lomljiva u struku".



Slavica svoje slobodno vreme koristi kako bi bila sa svojim najbližima. Najčešće je u Šabcu, ali i u Beogradu provodi dosta vremena. Slabo se druži sa kolegama ali i sa njima popije kafu, kad ima vremena. Mama Ljilja joj je glavni kritičar i nikada nije zadovoljna tako da se Slavica trudi da bude najbolja kad god se pojavi u medijima. Što se saradnje sa novinarima tiče kaže da ima odličan odnos. Više je tračevi ne dotiču kao što je to bilo ranije. Trudi se da bude zadovoljna onim što ima i nada se da će joj se ispuniti životna želja da održi neki veći koncert, ali je svesna da to neće biti skoro.



Kroz opušteni razgovor sa Slavicom stiče se utisak da je opuštena, skromna devojka bez dlake na jeziku. Ukoliko ste propustili ovu emisiju VIP Špajz, delove iz iste možete preslušati u našoj audio sekciji. Uživajte u novim pesmama Slavice Ćukteraš.

S.P.

Viber

Izvor: Svet Plus


>