Svet

Region

Princ Vilijam i Kejt morali da kuvaju i da pojedu sve što su pripremili (Foto)

Princ Vilijam i Kejt Midelton  u sklopu svoje turneje Kanadom posetili su ugledni "Institut de tourisme et d'hotellerie du Quebec" gde su pokazali svoje kulinarske sposobnosti. Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža obukli su kuvarske uniforme i bacili se na posao.

Princ Vilijam i Kejt morali da kuvaju i da pojedu sve što su pripremili (Foto)



Prvo su poslušali uvodno predavanje i nakon toga radili sa studentima i profesorima. Posle toga su pripremili svoja jela i prijatno iznenadili domaćina, Džena Čaresta, premijera Kvebeka koji je ujedno i poznati kuvar. Vilijam je napravio vrlo komplikovani sufle od jastoga što se premijeru jako svidelo, a princ ga je zadirkivao: "Kad bi ovo uspeli da nadmašimo, bilo bi odlično".



Kejt je kuvanje shvatila mnogo ozbiljnije od svog supruga koji se većinu vremena smejao i zabavljao. Mlada vojvotkinja pažljivo je posmatrala studentkinju Terezu Rinders i pomagala joj u pripremi komplikovanog dezerta. "Pitala sam je da li voli da kuva kod kuće. Rekla je da voli, ali nikad ne sprema otmena jela! - izjavila jeTereza. Vilijam i Kejt su kasnije, zajedno sa svojim domaćinima, morali da pojeduono što su pripremili.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>