Muzika

Lifestyle

Vesti

indira aradinovic najnovije vesti - strana 10

Indira Radić snima spot u Njujorku!

Indira Radić snima spot u Njujorku!

Indira Radić je pre nekoliko dana ponovo otputovala u Ameriku na dve sedmice, a razlog odlaska je višestruk. Naime, osim koncerata u Atlanti, Detroitu, Voterluu i Dalasu gde do sada nije nastupala, Indira će boravak na američkom kontinentu iskoristiti da završi postprodukciju svog 15. albuma, ali i snimi kadrove za spot za duetsku pesmu „Istok, sever, jug i zapad“, koji je otpevala sa sarajevskom „Crvenom jabukom“.

Pročitaj više

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu "Sto na sat"

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu

Indira Radić i članovi grupe "Lexington", premijerno su proslavili izvođenje novog dueta “Sto na sat” na TV Pink i ujedno najavili detalje oko snimanja spota. Ekranizacija pesme, koju karakterišu kao budući hit, biće uskoro snimljena sa odličnom ekipom koja će dočarati jednu od najboljih pesama sa Indirinog jubilarnog 15-tog albuma. Lokaciju snimanja koja će biti veoma interesantna, još uvek nisu želeli da otkriju.

Pročitaj više

Indira Colonia: Što sam starija, sve sam raskopčanija

Indira Colonia: Što sam starija, sve sam raskopčanija

Grupa Colonia snimila je spot za pesmu "Zavoli me u prolazu" kojom najavljuje svoj novi, deseti po redu album. U veseloj atmosferi u još nedovršenom Arena Centru grupa se bacila na posao, a dominirala je, naravno, uvek energična Indira. Iako se kolege iz benda šale da su oni na snimanju suvišni, jer samo tu i tamo prošetaju kadrom, Indira ne zna šta bi bez njih i kaže da se u bendu sve deli.

Pročitaj više

Indira nije slavila rođendan zbog smrti Ksenije Pajčin

Indira nije slavila rođendan zbog smrti Ksenije Pajčin

Poznato je da je folk pevačica Indira Radić na svoj rođendan, 14. juna, uvek organizovala velike žurke, ali je ovoga puta takvo slavlje izostalo. Kako tvrde upućeni u pevačicin život, razlog tome je smrt njene prijateljice, Ksenije Pajčin, kako bi joj time ukazala počast. Svi oni koji su prisustvovali prošlogodišnjoj proslavi Indirinog rođendana, sećaju se da su tragično nastradala Ksenija i Boban Bajković bili najveseliji gosti.

Pročitaj više

>