Lifestyle

ShowBiz

Vesti

indira aradinovic najnovije vesti - strana 10

Indira Radić snima spot u Njujorku!

Indira Radić snima spot u Njujorku!

Indira Radić je pre nekoliko dana ponovo otputovala u Ameriku na dve sedmice, a razlog odlaska je višestruk. Naime, osim koncerata u Atlanti, Detroitu, Voterluu i Dalasu gde do sada nije nastupala, Indira će boravak na američkom kontinentu iskoristiti da završi postprodukciju svog 15. albuma, ali i snimi kadrove za spot za duetsku pesmu „Istok, sever, jug i zapad“, koji je otpevala sa sarajevskom „Crvenom jabukom“.

Pročitaj više

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu "Sto na sat"

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu

Indira Radić i članovi grupe "Lexington", premijerno su proslavili izvođenje novog dueta “Sto na sat” na TV Pink i ujedno najavili detalje oko snimanja spota. Ekranizacija pesme, koju karakterišu kao budući hit, biće uskoro snimljena sa odličnom ekipom koja će dočarati jednu od najboljih pesama sa Indirinog jubilarnog 15-tog albuma. Lokaciju snimanja koja će biti veoma interesantna, još uvek nisu želeli da otkriju.

Pročitaj više

Indira Colonia: Što sam starija, sve sam raskopčanija

Indira Colonia: Što sam starija, sve sam raskopčanija

Grupa Colonia snimila je spot za pesmu "Zavoli me u prolazu" kojom najavljuje svoj novi, deseti po redu album. U veseloj atmosferi u još nedovršenom Arena Centru grupa se bacila na posao, a dominirala je, naravno, uvek energična Indira. Iako se kolege iz benda šale da su oni na snimanju suvišni, jer samo tu i tamo prošetaju kadrom, Indira ne zna šta bi bez njih i kaže da se u bendu sve deli.

Pročitaj više

>