Film

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

ana nikolic najnovije vesti - strana 10

Ana Nikolić: Skinuću se gola za 100 hiljada evra

Ana Nikolić: Skinuću se gola za 100 hiljada evra

Ana Nikolić, dobila je ponudu od jednog nemačkog muškog magazina da se obnaži za 100.000 evra! Kako tvrde dobro upućeni izvori, Nemci su totalno odlepili za atraktivnom pevačicom kad su videli njene fotografije za naslovnu stranu magazina “Maksim”.

 


“Inicijatori cele priče su nemački urednici jednog muškog magazina, koji su već upoznati s tim što Ana radi. Srpska pevačica je svojevremeno dobila ponudu da se pojavi u jednoj tamošnjoj seriji, a videli su je i na revijama Suzane Perić u Berlinu”, kaže dobro obavešteni izvor i dodaje: “U Nemačkoj je objavljena i vest da će Ana snimati duet sa Sakisom Ruvasom, a sve te priče, kao i Anin izgled, navele su ih da joj ponude dobro plaćen foto-sešn.” Priča se da su atraktivnoj Paraćinki nudili 100.000 evra da se skroz obnaži, ali ona još uvek nije dala pristanak, što ne znači i da neće.

 “Ne volim da glumim lažnog moralistu i da se foliram. Da imam na raspolaganju tržište poput svetskih zvezda, skinula bih se bez problema i uradila mnogo šokantnije fotografije. Kod nas nema dovoljno prostora, a ni efekat ne bi bio zadovoljavajući, jer je velika verovatnoća da bi naša, nazovipuritanska sredina seksi fotke protumačila kao nešto ružno i sramotno. Zato se u Srbiji neću nikada razgolititi do kraja, ali negde drugde - što da ne”, rekla je Ana.

 
izvor: Svet

Pročitaj više

>