Tvoje lice zvuci poznato

Lifestyle

Vesti

Savo Perović najnovije vesti - strana 10

Savo Milošević: Kada umreš, sahraniću te bez imena

Savo Milošević: Kada umreš, sahraniću te bez imena

Poznati fudbaler Savo Milošević, njegov brat Andrija i sestra Cvijeta poručili su dedi Savi u bijeljinskom zatvoru da ga se odriču i da posle bola koji im je naneo, ubivši njihovog oca Stevu, za njega više ne žele da čuju, saznaje Press RS od izvora bliskog porodici. Kako navodi ovaj izvor, Miloševići posle tragedije koja se dogodila 10. juna bukvalno prolaze kroz pakao, a Savo je čak poručio dedi da će ga, kada umre, sahraniti bez imena i da mu se ni za grob neće znati zbog sramotei bola koje im je naneo.

Pročitaj više

Savo Milošević posetio dedu u zatvoru

Savo Milošević posetio dedu u zatvoru

U petak se desila velika tragedija u porodici fudbalera Save Miloševića, njegov deda je osumljičen za ubistvo Savinog oca Steve. Kako kažu komšije u selu Jahovac, Savo je posetio dedu u policijskoj stanici u Janji, gde je starac priveden. Posle ispitivanja, on je prebačen u Okružno tužilaštvo u Bijeljini, što je potvrdila dežurni tužilac Mira Medić.

Pročitaj više

Savo Milošević otvorio restoran na Kopaoniku

Savo Milošević otvorio restoran na Kopaoniku

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević zajedno sa prijateljem i kolegom Draganom Ćirićem otvorio je hotel “Srebrna lisica” na Kopaoniku. Hotel se nalazi u turističkom naselju “Sunčani vrhovi”, a na mestu nekadašnjeg hotela “Invest banke”. Savo kaže da je želeo već duže vreme da pokrene porodični biznis ali je zbog fudbalske karijere ideja morala da sačeka pravi trenutak za realizaciju.

Pročitaj više

>